top of page

"Hands on your heart, close your eyes and listen."

- Danielle Wetser

Dank je wel voor je aanmelding! Liefs Daniëlle

Yin-Gini

"Hands on your heart, close your eyes and listen."


Luisteren, echt luisteren. Hoe vaak doen we dat? Als we het al doen is het naar de buitenwereld en niet naar onze binnenwereld. Hoe kan ik dan werkelijk horen wat goed voor mij is en waar ik behoefte aan heb?

Ik bracht voor mezelf ..... >>

IMG_0435.JPG
Testimonials

Monique

De kennismakingslessen Yin Yoga waren voor mij een positieve confrontatie. Waar ik jarenlang geen yoga meer had gedaan en het contact met mijn lijf volledig kwijt was, nam Danielle mij veilig mee op reis terug naar mezelf. Begeleid door Danielle en met prachtige muziek kwam ik stukje bij beetje weer thuis bij mezelf. Ik leer loslaten en krijg steeds meer rust in mijn hoofd. Ik ga dan ook graag verder op deze reis...

Anoniem

Via via ben ik terecht gekomen bij de Yin-Yoga lessen van Danielle.
Had/heb ik dat nodig? Zeer zeker!
Een grote gevoeligheid van prikkels, een drukke baan en een gezellig gezinsleven vragen soms om een moment voor jezelf.
De combinatie van de yoga en ademhalingsoefeningen zijn zo’n moment.
Danielle begeleidt je, met een rustige en prettige stem, door de tijd, geeft aanwijzingen waar nodig en stelt je gerust.
De houdingen zijn afwisselend maar niet altijd easy…. soms een worsteling die gepaard gaat met de nodige frustratie. Tja…. en ook dat zijn leermomenten.
Voor mij is het een hele uitdaging om uit mijn hoofd te komen en in te checken in mijn lijf. Danielle doorloopt een pad in haar lessen die je hierin leiden. Om los te laten, niet te oordelen, te zijn en te voelen.
Het in checken in mijn lijf lukt de ene keer beter dan de andere keer maar hoe dan ook elke les levert uiteindelijk een positief gevoel op.

Mascha

Mijn ervaringen met de yogalessen en adem-technieken zijn fantastisch. Ook moeilijk, confronterend, verdrietig, soms pijnlijk, en ook bevrijdend, rustgevend, waardevol en zooo bijzonder.

Vroeger zei ik altijd: ‘yoga is niets voor mij, dat is suf, gaat mij te langzaam’. Op die leeftijd als oud tiener – jong volwassen vrouw in spe, wilde ik vooral actie. Voor nu vraagt mijn lichaam en mijn leven om terug te keren naar binnen, naar mijn lijf, om te voelen en waar te nemen, wat er nu echt toe doet. En daar is yoga icm ademhaling fantastisch voor: “uit het hoofd, in het gevoel”.

Danielle straalt warmte en rust uit, waardoor ze je stimuleert om jezelf te zijn. Alles mag, alles kan ontstaan, niets is goed of fout. Alles is op dat moment van de yogales oke en nodig voor je eigen proces en groei.

Ik kan niet anders dan het iedereen aanraden, voor zijn / haar eigen proces, want je bent het waard om de aandacht en tijd aan jezelf te geven.

bottom of page