top of page
DJI_20200321_172007_156.jpg

Lessen

Momenteel zijn er geen lessen ivm mijn Burn-out. Ik hoop snel weer les te mogen geven. Houdt mijn website in de gaten of laat je e-mailadres achter dan stuur ik je een bericht als het zo ver is!

Liefs Daniëlle 

Je hebt de mogelijkheid om reallife én online lessen te volgen bij Yin-Gini.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Reallife lessen

- Deze vinden plaats bij Paramedisch Centrum Luxor in het appartement op maandag- en dinsdagavond. Je kunt hiervoor losse lessen kopen en je kunt strippenkaarten kopen. De prijzen variëren. 

 

- Je schrijft jezelf in via deze site (of Wix app). 


 

Online lessen

- De online Yin Yoga lessen kosten € 6,50 per stuk. 

 

- Je kunt ook de maand afkopen voor onbeperkte aanwezigheid. De prijs hiervan is € 28,50. Laat mij dit per mail weten info@yin-gini.com.
 

- Je reserveert de gewenste Yoga les en ontvangt 15 minuten voor aanvang een e-mailbericht (check eventueel je spam) met de Zoom link en het wachtwoord. Deze mag je niet delen met derden.

 

- Ik draai tijdens de online lessen géén muziek. Mocht je dat wel graag willen, zorg dan voor eigen (rustgevende) muziek.
 

- Pak zoveel mogelijk props als dekentjes, kussentjes, blokken etc welke je kunt gebruiken als ondersteuning.
 

- Het is fijn om extra kleding in de buurt te hebben mocht je het koud krijgen.


- Voor de Zoom adem les hoef je niet te reserveren en gebruik je de link op deze pagina. Deze les is op basis van dana (donatie).

 


Combinatie

Ben je geïnteresseerd in een combinatie van één fysieke les per week en onbeperkt online? Laat mij dat dan even weten per mail info@yin-gini.com

 

Ik zie je graag op de mat..!
 

In liefde, Daniëlle 

bottom of page