top of page
IMG_0179.jpeg

Stilte wandelingen

Toen ik op de middelbare school zat had ik een hekel aan Zeewolde. Dat opgespoten nep-land (hoe verzin je het right?!)
 

Inmiddels werk ik al 8 jaar in Zeewolde en woon ik er bijna 3 jaar. Ik ben enorm van het dorp gaan houden. Niet alleen omdat mijn vriend er woont ;-) De natuur is prachtig! 5 minuten van ons huis sta ik midden in een bos. Even iets verder sta ik in de Stille Kern. In dat gebied ben ik mijn hart (weer) verloren aan de natuur, of eigenlijk mag ik zeggen dat ik daar mijn hart weer heb gevonden..! 
Die stilte is prachtig. De vogeltjes, de kikkers, de krekels, de wind en het af en toe gehinnik van de wilde paarden horen voor mij bij de stilte. Deze natuurgeluiden maken het perfect.

Ja, ik ben verliefd! Het liefst loop ik er elke dag een uur rond.

Het is niet alleen de stilte die zo fijn is maar ook het gevoel wat het mij geeft. Ik ervaar rust en verbinding met mijzelf. Wanneer ik onrust ervaar in het lichaam of de mind kom ik weer tot rust in de natuur. Ben ik moe, dan laad ik daar juist weer op. 

Graag wil ik deze ervaring met anderen delen. Met jou bijvoorbeeld. Alleen in de stilte is heerlijk, maar met anderen is die stilte nog dieper en intenser. De energie die er in de groep is en ontstaat maakt een wandeling nóg waardevoller.


Ik wil jou meenemen in de reis van de stilte, naar jouw stukje natuur in jezelf. Tijdens de wandelingen zullen we ademhalingsoefeningen doen, stilstaan bij wat de natuur ons laat zien en stilstaan bij dat wat zich aandient.  Samen genieten van de (levens)energie. Samen genieten van Zijn.
 

Loop je mee? 
 

Wil je graag een keer met een eigen groep maar wel met mij lopen? Klik dan hier.
Wil je graag een keer met zijn tweetjes op pad? Klik dan hier.

Locatie: Zeewolde 


 

bottom of page